¿Què fem?

...

Formació

La formació de l’equip docent és imprescindible per a aprofitar al màxim les tablets a l’aula. No es tracta només de formació tècnica, sinó sobre tot formació metodològica. Aquestes formacions estan reconegudes pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Realitzem formacions regularment a les províncies de Girona i Barcelona. També fem formació a l’equip docent de tota una escola.

Aquestes són les properes formacions que tenim previstes.

...

Sessions informatives per a mestres

Abans d’adquirir les tablets a un centre educatiu, és imprescindible la implicació de l’equip directiu i docent. Aquestes sessions, dinàmiques i pràctiques, són molt útils per a resoldre dubtes sobre com implantar les tablets a les aules.

Realitzem aquestes sessions a CRPs i també a centres educatius.

I si ja disposeu de tablets, però voleu una sessió on pogueu conèixer noves apps i activitats que es poden fer servir a les aules, podeu comptar amb nosaltres. Hem avaluat més de 1.200 apps i tenim tot tipus d’activitats que de ben segur podreu realitzar al vostre centre

...

Tallers a les aules

Per a aquelles escoles que no vulguin adquirir tablets o que desitgin veure a la pràctica com es poden fer servir a les aules, realitzem tallers amb les nostres pròpies tablets i personal docent.

Què millor que gaudir d’un dia sencer amb 3 tallers a les aules del vostre centre educatiu, per a descobrir tot el potencial educatiu de les tablets. I només a partir de 2€/alumne!!

Podeu triar entre més de 50 activitats de totes les matèries: llengua, medi, matemàtiques, anglès, empreneduria, programació…

Activitats per a tots els nivells, des de P3 fins a 6è, realitzades a la vostra escola, sense desplaçaments ni pèrdues de temps.

Treballem continguts, competències, valors, treball en equip i emocions d’una manera enriquidora i motivadora.

No dubteu en contactar amb nosaltres si esteu interessats en realitzar alguna activitat amb nosaltres